reisverslag langs de loire

21 juni 2013 gearriveerd in de buurt van Saint Nazaire

Hallo Allemaal,

Vandaag gearriveerd in Corsept, 12 km ten oosten van Saint Nazaire. Een soort boerderij camping, mooie plek, enkele houten hutjes, sober, zie foto, maar goed voor de prijs van 30 euro per nacht , ala, wel is waar zonder lakens, vloer niet geveegd, douche en toilet buiten, maar....wel mooie zitjes in de tuin, lekker in de zon nu en...gearriveerd op de plek waar me morgen met onze fietsreis zullen beginnen. De fietsen staan klaar, de bepakking is nog eens gecontroleerd, dus niet houd ons meer tegen om morgen te starten. Het weer misschien, morgen rond de 18 graden, smorgens regen, smiddags wisselvallig, matige wind, de eerste 12  km tegen wind in daarna de wind in de rug.

De reis hier naar toe verliep redelijk goed, alleen in rouen  anderhalf  uur moeten zoeken naar ons hotel omdat een brug was afgesloten. Enfin, we zijn er gekomen en hotel was sober en goed en Jan en Luus konden met de camper op het parkeerterrein staan en daarin slapen.

Ook vandaag slapen zij weer in de camper en wij (Fryda en ik ) in ons hutje zie inzet foto.

Ik hoop trouwens dat het gaat lukken met de foto,s. Klein computertje mee, niet al te snel en de wifi,s die we tegen komen laat ook wel eens te wensen over.

Bijzonderheden:

gisteren staking bij de tolpoortjes. Poortjes stonden uit protest van de werkers open en wij mochten er dus zonder betalen doorheen.

de camper kan op deze boerderijcamping staan voor 5 a 6 weken voor 2 euro per dag, dit had luus geregeld bij de plaatselijke toeristen informatie.

De hoge brug bij Saint Nazaire over gegaan, zie foto,sl, precies in deze punt, de neus van de hond geheten starten we morgen onze fietstocht

Nou mensen wij hebben er zin, gaan morgen heerlijk van start. Fiets weer onder de kont, en genieten maar.

Voor nu au revoir en tot de volgende keer

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Corrie | Antwoord 22.06.2013 22:43

heel veel plezier samen, gr. Corrie en Hamp (broer en schoonzus J & L)

Adri | Antwoord 22.06.2013 21:14

Knap dat jullie de knop hebben omgedraaid en dat je je hebt aangepast aan de situatie. Heel veel fietsplezier: geen ongelukken en gezond weer thuis!!!!!
A@R,

Jacobien | Antwoord 21.06.2013 23:20

Heel veel plezier!!!Lieve groet, René en Jacobien

Ada | Antwoord 21.06.2013 22:44

Harry en Fryda een hele fijne tocht en vooral genieten met alles wat de natuur te bieden heeft! Knap hoor Fryda!gr ada en ruud

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk