reisverslag langs de loire

23 juni Saint Herblain - Ingrandes 78 km

Hallo Volgers

Het is nu half tien in de avond en we zitten in Angers. Nu ja zitten, Luus , Jan en Fryda liggen op bed wat te lezen, andere mogelijkheid dan liggen is er niet. Ik zit achter een bureautje mijn verslag te schrijven van gisteren en vandaag.

Ik begin met gisteren:

We hadden heerlijk geslapen in Saint Herblain, ons ontbijt genuttigd op onze . Dus de helvierpersoonskamer en reeds om kwart over negen vertrokken we richting Nantes. Eerst was het nog veel belovend qua weer, droog en een flauw zonnetje, maar al snel kregen we regenbuien, ieder keer afgewisseld met droge perioden. Dus de hele dag regenkleding aan en regenkleding uit.

De dagtemperatuur was alweer een graadje hoger, dus ik lekker in korte broek, de anderen nog niet. De route vanaf Nantes tot aan het eindpunt Ingrandes was erg mooi, geen auto,s, mooie fietspaden langs de loire en soms zelfs mooie smalle paadjes. Regelmatig komen we diverse fietsers tegen die ook langs de loire fiets, bepakt en al.

Halverwege de tocht een supermarktje aangedaan en tegelijkertijd besloten een brake in te lassen om de accu van Fryda op te laden en wat koofie te drinken.

Na een half uur was de accu opgeladen en konden we weer vertrekken voor het laatste stuk. Het was heel aardig van de baas van het cafe dat we ons eten uit de supermarkt binnen in het cafe mochten nuttigen, want buiten was geen optie, heet regende weer erg hard.

Na brake weer ff droog, en vol goede moed verder. Mooie route, makkelijk fietsen, vlak, windje in rug af en toe regen en zo kwamen we om vijf uur aan in Ingrandes aan de loire. Hier hadden we wederom een vierpersoonskamer. Nu wel een kamer, met twee twee persoonsbedden erin. Een echte en de ander een uitgeklapte bank met plastic over het matras, bank, zodat bij iedere beweging alles kraakte.

Was wel een mooi gezicht twee bedden tegen over elkaar.

In ingrandes redelijk goed gegeten en om half elf ging het liicht uit, de luiken dicht, en niemand had de wekker gezet.

Harry

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Adri | Antwoord 25.06.2013 17:24

Het blijft toch bijzonder mooi, dat jullie met z'n viertjes regen en wind trotseren. Knap!!!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk