reisverslag langs de loire

Poce sur Cisse - Blois 60 km

Zoals ik vanmorgen al schreef regende het bij opstaan. Echter meer miezerig. Het zal blijven miezeren tot rond een uur of een. Vanaf drie uur komt de zon te voorschijn en dan wordt het al gauw 24 graden.

De route van vandaag was zoals andere dagen verkeersarm, mooi, westenwind in de rug, 16 graden tot 3 uur vanmiddag.  Ontbijt genomen in Amboise bij een bakker en van toen af rustig gepeddeld.

Im Blois in het centrum an de stad gevraagd naar een fietsenzaak, Fryda had een extra gel overtrek zadel nodig, toch last van haar zadel , en en nieuwe regenbroek.

De fietsenwinkel was gesloten, ja zaterdagmiddag. Maar.....vlak bij ons hotel over de snelweg was een groot winkelcentrum en een intersport winkel en laat die nu precies deze twee artikelen ook hebben. Dus morgen maar uitproberen wat het zadel betreft. Verder geen ongemakken gelukkig tot nu toe.

Alles gaat voorspoedig, de sfeer is goed en we genieten met volle teugen.

We zitten nu in het inter-hotel , wel langs de weg maar een geriefelijke kamer en goed bed!!!!. Vanavond heerlijk in blois uit eten geweest, 4 km fietsen naar de stad en terug,zo kwamen we vandaag aan de 60 km.

Morgen naar Orleans, wordt een trip van 80 km, de weersvoorspelling zijn goed, zo rond de 25 a 26 graden, dus wordt weer genieten.

 

Au revoir Harry

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

PEET | Antwoord 30.06.2013 23.48

Sterkte morgen en geniet van het mooie weer. Gefeliciteerd met jullie 500KILOMETER.XXX

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.01 | 17:34

Ja, ik wil graag komen op je lezing van donderdag 10 januari 2019 in Beetsterzwaag.

groet,
Geert van der Veen

...
03.01 | 17:43

Toon ik heb twee kaarten voor je gereserveerd, Tot 10 januari
groet harry

...
03.01 | 14:24

Dag,
Graag wil ik 2 kaarten reserveren.

Met vriendelijke groet,

Toon Dickhoff

...
31.07 | 19:22

Tjeerd.. Wel afzien soms hoor...bikkels! Trots op jullie. Wat een prachtige vlog van Dettifloss. Geweldig! Ik hoop dat jullie in Egelstadir zijn.

...
Je vindt deze pagina leuk