reisverslag langs de loire

Poce sur Cisse - Blois 60 km

Zoals ik vanmorgen al schreef regende het bij opstaan. Echter meer miezerig. Het zal blijven miezeren tot rond een uur of een. Vanaf drie uur komt de zon te voorschijn en dan wordt het al gauw 24 graden.

De route van vandaag was zoals andere dagen verkeersarm, mooi, westenwind in de rug, 16 graden tot 3 uur vanmiddag.  Ontbijt genomen in Amboise bij een bakker en van toen af rustig gepeddeld.

Im Blois in het centrum an de stad gevraagd naar een fietsenzaak, Fryda had een extra gel overtrek zadel nodig, toch last van haar zadel , en en nieuwe regenbroek.

De fietsenwinkel was gesloten, ja zaterdagmiddag. Maar.....vlak bij ons hotel over de snelweg was een groot winkelcentrum en een intersport winkel en laat die nu precies deze twee artikelen ook hebben. Dus morgen maar uitproberen wat het zadel betreft. Verder geen ongemakken gelukkig tot nu toe.

Alles gaat voorspoedig, de sfeer is goed en we genieten met volle teugen.

We zitten nu in het inter-hotel , wel langs de weg maar een geriefelijke kamer en goed bed!!!!. Vanavond heerlijk in blois uit eten geweest, 4 km fietsen naar de stad en terug,zo kwamen we vandaag aan de 60 km.

Morgen naar Orleans, wordt een trip van 80 km, de weersvoorspelling zijn goed, zo rond de 25 a 26 graden, dus wordt weer genieten.

 

Au revoir Harry

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

PEET | Antwoord 30.06.2013 23:48

Sterkte morgen en geniet van het mooie weer. Gefeliciteerd met jullie 500KILOMETER.XXX

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk