reisverslag langs de loire

digoin - Montceau les Mines 55 km

Vandaag warm zo rond de 32 graden en wind tegen. We kozen er toch voor om niet de hele dag langs het kanaal te fietsen. Dus deden we vandaag de helft langs de het kanaal en de ander helft de alternatieve route door de heuvels. Hier bijna geen verkeer en prachtige uitzichten na pittige klimmen, maar dat was het meer dan waard.

Ínzet foto is dus tussen de heuvels. In Palinges hebben we voor de ingang van de kerk onze lunch genomen. Dood eenvoudig omdat we elktra zochten voor de accu van Fryda. En ja hoor achter in de kerk een stopcontact en daar de accu aangelegd. Dit moeten we onthouden, kerken genoeg en in tijd van nood altijd handig. (als ze open zijn).

Kortom vandaag weer een prachtige tocht mooi weer en veel genieten. De overnachting was trouwens gergeld door een ouristenbureau in Digoin. Een hotel restaurant aan de rand van de stad, waar voornamelijk "werker"gebruik van maakten, het eten perfect, kamer goed, kortom weer gelukt om een goede accomodatie te vinden.

S,avonds in de tuin van het hotel gegeten en lekker tot 10 uur daar gezeten.

 

Au revoir Harry

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.06 | 10:06

Wat een goed idee en leuk om het samen te doen!

...
20.08 | 12:15

Hallo krasse gasten, heel stoer om hier aan te beginnen.! Leeftijd dus, hou vol.
Groet Dirk je ski maat.

...
18.08 | 16:42

Lief, je bedoeld ,dat je vroeg bent vertrokken en om 12 uur op de camping was.....hihi..24.00 uur was iets te laat he!xxx

...
21.10 | 22:46

nu weer naar holland , kanjers

...
Je vindt deze pagina leuk