reisverslag langs de loire

Chagny _ Seurre Seurre _ Dole Dole _ Besancon

Hallo volgers; even een verslag over de laatste drie dagen. We zitten nu in het Ibis hotel te typen, ik dus, jan zit naast me. Ons hotel is echter een paar blokken verderop maar daar hebben ze geen internet Bij hoge uitzondering ,mogen we hier even achter een pc.

Verschrikkelijk toetsbord, totaal anders dan in nederland, even wennen, dus niet blind typen:

Van Chagny naar Seurre leek een makkelijke dag, slechts 60 km en alles vlak en langs kanaal en de eerste 20 km voor de wind. Dat ging ook goed tot Chalon, 20 km in een uur ; om half elf al in Chalon, echter in Chalon een ongeluk, rfryda viel , en voor de schrik even koffie, een uur verder, daarna over onverhard pad naar verdun, verschrikkelijk zie foto,s alleen maar gras, geen doorkomen aan, en warm, 33 graden en wind tegen, na uren , met een snelheid van - km per uur arriveren we in verdun dan nog 20 km, die gaan aardig maar ook onverhard en na twee uur komen we aan in Seurre in ons hotel.

 

We besluiten toch ,aar geen rustdag te nemen en vertrekken richting Dole , vandaag geen makkelijke dag, met name door de wind. Zoals de laatste dagen veel wind tegen , de noordooster en vandaag weinig beschutting Voor het eerst niet zo,n mooi traject maar dichter bij dole wordt het mooier Het hotel in Dole is erg goed en de stad prachtig, een mooie oude kunstenaars stad, na een goede nachtrust vertrekken we een dag later naar Besancon en tocht van 65 km  we dachten weer een zware tocht te krijgen maar dat viel mee, de wind was wel stevig maar door de vele beschutting van bomen en struiken viel de tegen wind mee, het landschap ruiger en zo beleefden we een prachtige dag mooie uitzichten, bergen, en prachtig weer alweer: om 4 uur in de stad, een appartement dus zelf koken en de stad in, een mooie dag en we zijn niet al te noe, morgen nog de stad in en daarna op weg naar Baume les dames, vervolgens naar Montbilliard en daarna naar Mullhouse en dan Basel, we zitten volop op sche,a, de sfeer uitstekend blijven genieten en gunnen het iedereen, en nu stoppen , dat moet mijn kwartiertje is een uur geworden   au revoir harry

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bart | Antwoord 14.07.2013 00:41

Hee Jan, volgens mij waren jullie verdwaald daar in dat hooiland of was dat een extra rustpauze ?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk