The Great Divide

Lima - Red Rock Camping park 130 km

Stijgen 1136        Dalen   990    Vertrek    9.00     Aankomst 14.15

Het weer:vanmorgen weer bevroren water in bidons, staande bij kampvuuur het ontbijt, heerlijk warme havermout, daarna met dennis op stap.   Lucas ging met de van, hij was gisteren op de campong ongelukkig tn val gekomen met fiets en blesseerde zijn pols en moest naar dillon hospital, dennis ging mee, gelukkig voor lucas niet gebroken, maar heel erg pijnlijk, toch gaat ie morgen weer proberen te fietsen, allemaal bikkels, bij dennis toch ribbreuk geconstateerd, met pijnstillers lukt het dennis te fietsen , vandaag dus met twee, eerst 20 km unpaved, redelijk vlak en daarna over de stateway 324 ..een enkel auto en prachtige omgeving, zie foto,s, vie de 324 naar de insterstate 15 tot dell, een plaatsje van 20 inwoners maar een goed restaurant, even heerlijk met dennis daar gezeten, voor een goede maaltijd, draadjesvlees met idaho patatjes,  goed gezelschap van een paar dames op weg naar salt lake city voor een conference ..en wat denk je het gaat over spierpijn verminderende zalfjes etc..dennis en ik kregen een paar monsters, die gaan we dus proberen.  daarna de laatste 15 km, naar de camping annex motel, in lima, een gehucht van 200 inwoners. Ik zit nu voor het motel te typen in de zon, het is ongeveer 25 graden heerlijk warm, vannacht met Fred een motel dus, een prchtige kamer, voor slechts 56 dollar, goed uitrusten dus voor de dag van morgen, morgen kan alleen maar unpaved naar henry,s lake, 130 km unpaved, redelijk vlak en brede gravel, met sommige stukken wat oppassen, ik zal voorzichtig doen, het lopen en staan op linker been niet veel beter dan een dag of 5 geleden, gaat heel langzaam beter, maar ja he,  ik heb de hele wintr om te herstellen toch, voorlopig hoop ik on route t blijven en te genieten, want dat doe  ik volop, mensen tot zover, vanuit hier vanuit lima, waar gisteren nog een beer is gezien, over een paar dagen in Grand teton. allemaal weer bedankt voor de reacties.

groetjes harry

Bijzonderheden:

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Arunas | Antwoord 11.09.2015 07:58

Harry, I have been following blogs of you and Fred. Sorry to hear about your injury but it is good that you are back on the Bike. Say hello to Fred.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk