The Great Divide

Swan Lake Trading Post - Holland Lake Campgrouond 87 km

Stijgen 1204        Dalen   913    Vertrek         Aankomst

Het weer: mooi weer vndaag, de regenbuien vannacht hebbn plaatsgemaakt voor zonnig weer. in de ochtend koud maar al snel op de dag mooi weer.'

Bijzonderheden: Vanmorgen weer stapje voor stapje van de hut naar de ontbijttafels van bike dreams. Dit keer geen fietskleren aan. Ik realiseer me dat dit de eerste keer is dat ik een tocht onderbreken moet wegens een blessure. Bn je alleen of met twee dn kun je besllissen om het een week aan te zien ergens in een motel of zoiets. Nu gaat de tocht door en zal ik voorlopig meegaan met de truck van Rob. Rob zorgt voor de boodschappen onderweg en zorgt er voor dat hij vroeg op de cmping is om de soep en broodjes e.d. klaar te maken voor de rijders die binnen komen. Na de soep begiint de voorbereiding voor het avondeten. Zittend heb ik gelukkig geen pijn en kan me met het schoonmaken van groente e.d nog nuttig maken. 

De route over asfalt door de bergen hier is ook mooi, ik probeer me voor te houden dat als ik m een beetje kan behelpen, ik in iedergeval de reis per auto kan blijven voortzetten. Echter voordat ik dat doe moet ik eerst een dokter in het ziekenhuis geraadpleegd hebben, zodat ik weet of er wel of niet iets gebroken is.

Ik bel Fryda en vraag haar de verzekering te bellen. Het klopt dat ik in noodgevallen 911  mag bellen en naar het ziekenhuis kan, en ook mit doktersverklaring...de terugreis vergoed krijg als ik eerder naar huis moet. Ditt senario is nu nog sterk aanwezig. Draaien doet pijn en het lijkt wel of zowel liesspier als bilspier erg gekneusd zijn. 

 

De rijders komen in groepjes Holland lake binnen en vertellen hun verhalen.Het was pittig van daag maar goed te doen.  Ja daart zit je dan, je voelt je even niet een van hun. het is gewoon balen.

Tent opzetten lukt me zowaar, gelukkig geen hulp nodig. stapje voorstapje met de bezemstok, gaat pin voor pin de grond in, gelukkig geen wind, geen regen en een gemakkelijke tent, het lukt me, de eerste overwinning.

Het slapen in de tent , het draaien in een slaaapzak gaat niet echt makkelijk, maar toch slaap ik redelijk, kan goed op rug een rechtzij slapen. dus voorzicchtig, het gaat. Weer een stapje verder.

tot morgen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk