The Great Divide

Whigtefish RV Park - Swan Lake Trading Post 110 km

Stijgen 1285        Dalen   1231    Vertrek     09.00    Aankomst17.00 uur

Het weer:   In de oochtend mooi weer..warm...smiddags onweer ..en 30 km voor het einde regen

Bijzonderheden: Vandaag een pittige dag, ik voelde me sterk, kracht in de benen en bergop ging me heel goed af..de laatste berg met gemiddeld 7 procent stijging tot 10 procent was heelmpittig. Ondanks gravel en wat grid kon ik goed tempo houden. Fred reed niet ver achter me. 

Bij de afdaling gingen we rustig naar beneden...het grid werd dikker....en in de bochten was het oppassen. Ik ging denk niet harder dan 20 per uur, in een bocht echter kwam ik in dikke grid terecht en voordat ik het besefte lag ik...werd was al door de bocht maar hoorde mijn geschreeuw...ik voelde meteen dat het goed mis was. Vol adrenaline stap ik op, het opstappen gaat bent net aan...en met nog 20 km toegaan fietsen we naar de camping...het regent intussen. Om vijf uur komen we aan...met hulp stap ik af...kan niet meer op linker been staan. Kan daarom niet lopen. Met hulp van mede fietsers kom ik bij de douche...Fred probeert een hutje te huren...dat lukt....25 dollar voor z'n tweeën.   Het is 100 meter verder. Wat een eind is dan 100 meter....ik vind een bezemsteel bij de toiletten en gebruik die als kruk. Alf voetje vooghalfvekf voetje kom ik bij de hut.  tijdens het eten nog eens dat traject afleggen...na het eten balend naar bed.

iknslaap die nacht nauwelijks kan niet links of rechts draaien.. BETEKENT DIT HET EINDE

 

gelukkig heb ik een discreet, urinaal, dat is een urinaal van rubber, die je heel klein kan inpakken ..en een liter kan bevatten.

ik slaap korte slaapjes..mijn gedachte bij hoe verder,  Zou ik in butte al opmeet vliegtuig moeten. Als ik immobiel blijf de komende dagen zit er niets anders op. Tot morgen  Harry

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk