The Great Divide

Poolbridge -Whitefish RV Park 75 km

Stijgen 898    Dalen   1085  Vertrek     8.30    Aankomst: 13.15

Het weer: Na een warme avond was het vanmorgen weer om het vriespunt..dus weer in winterkleding aan het onbijt maar al ras tijdens het fietsen warmer tot 27 graden

Bijzonderheden: Nog steeds is de lucht bedekt met smog van de bosbranden hier.Weinig tot geenuitzichten.  Een bezoekje op de rustdag naar het nationaal glacier park zit er dan ook niet in. Een van de groep is er heen gefietst (Thomas de Tschech). Hij meldde ons vanavond dat het daar helemaal dicht zat van de rook van de bosbranden. Dus daar hebben we niets te zoeken. Dat betekent morgen op de rustdag gewoon een rustdag. Fiets schoonmaken, naar het stadje whitefish. nog wat spullen kopen, en vooral relaxen.

Wat is er vandaag gebeurd.Eigenlijk weinig of toch ook wel weer veel.Maar vooral was het vandaag ontspannen en veel gelachten en een makkelijke rit.  75 km bijna geheel verhard. Mijn terrein dus. Nog steeds weinig wind. Vaak windkracht 2 tegen, dus heel goed te doen.Ondank de smog toch wel een mooie route, De helft van onze rit vandaag ging door de vallei.Links en rechts nog overblijfselen van bosbranden van vorige jaren.

En nu dan 20.00 uur op de camping aan zo,n picknick tafel schrijft ieder zijn verslag. Iedereen maakt zijn tocht weer op zijn of haar manier mee.

Het avondeten was weer voortreffelijk, nu kip met pasta en bruine bonen voor de lliefhebber.

Verder gebak toe want Marka is jarig en verlaat vandaag ook de groep.

Eeen aantal gaan vanavond naar een bar met live muziek. Ik zie er vanaf. Ga op tijd slapen en morgen het stadje Whitefish in

Mensen dit was het weer...De eerste van 7 weken zitten erop. Een prachtige week en sommige moeilijke trajecten goed overleeft en voel me prima.

 

Tot later

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Wieke Reiss | Antwoord 29.08.2015 12.29

Vertel eens iets over de groep. Hoeveel deelnemers, nationaliteiten.

Adri | Antwoord 29.08.2015 09.46

heerlijk om je positieve verhaal te lezen.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 13:45

Ik wens jullie beiden een prachtige tocht met alleen maar positieve ervaringen!

...
10.08 | 22:36

Hoi Harry,

super reis hoop dat je mooi weer heb en weinig lekken banden

...
05.06 | 18:16

Corry en broer jan bedankt voor de leuke reacties. Ja jan wel de oudste die iedere meter heeft gefietst.

...
05.06 | 10:07

Wat een belevenissen weer Harry! Ik vind het prachtig je verslagen te lezen en de foto's te bekijken. Succes nog, je bent een bikkel.

...
Je vindt deze pagina leuk