The Great Divide

Seeley Lake - Lincoln Spring Creek RV Park 106 km

Stijgen 1293        Dalen   1185    Vertrek         Aankomst

Het weer: Mooi weer, weinig wind, in de middag zelfs wind in de rug voor de rijders

Bijzonderheden: Vandaag weer met Rob mee met de trcuk. Eerst uitgebreid boodschappen voor de soep en het vondeten voor 25 man. Het wordt vandaag verse tomatensoep en chillie con carne.

Met ladingen boodschappen komen we op de camping aan na weer in een mooie rit door de rockies.

Eeerst zorgen voor de ingredienbten schoonmaken voor de soep, daarna zelf soep eteen en vervolgens heb ik van half drie tot kwart over zes alle groenten, aardappelen en salade schoongemaakt. Veel snijwerk. Zo waardeer je weer wat een kok, en en chauffeurr moeten doen voor de rijders. Ik vind het zlef leuk om mee te helpen.Je bent immers een van de groep en ga dn niet in mijn tentje liggen en de andere het werk laten doen.

Na het avondeten is het nu al vroeg donker..rond acht uur wordt het donker en tngen half negen is een ieder in zijn tent.  D derde dag in de auto is voorbij. Kan nog steeds geen seconde lang op linkerbeen staan. lopen met krukken gaat vrij snel en pijn in rust totaal niet.slechts pijn bij belasting op linker been. kan wel schuivelend zonder stokken lopen, ...weer een stapje verder . Tot morgen 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.10 | 22:46

nu weer naar holland , kanjers

...
19.10 | 19:01

Mooi van jullie te horen wim en mariette...wij wensen jullie ook nog mooie fiets reisdagen. Succes. Wij morgen in Athene

...
18.10 | 18:21

Hé Theo en Harry, wij volgen jullie avonturen nog steeds hoor! Mooie tocht maken jullie Wij zijn ook nog steeds onderweg. Gaat prima, Spanje is mooi fietsen.

...
13.10 | 22:26

Heerlijk zwerven! Machtig! Genieten toch...

...
Je vindt deze pagina leuk