Rondje Spanje

Val de pres tot 10 km Zuid van gap 110 km

Na twee weken Briançon gekampeerd te hebben en vele cols te hebben beklommen ben ik nu op weg naar Spanje .Vandaag gekomen tot voorbij Gap . Ik ben op weg naar Saint hipolyte du forte om daar de route van benjamins op te pikken naar gerona. Het Was wRm erg warm vandaag.Vanmiddag een dutje onder een boom. Om kwart voor zes op een mooie camping  na om half elf te zijn vetrokkem .  700 hoogtemeters maar ook 1600 gedaald. Zit nu op 400 meter hoogte.

Fryda met vliegtuig via turijn naar huis. Jan en Lucia in twee dagen met de camper terug naar huis. Moeder jan van 93 is er slecht aan toe. 

Ik na twee dagen ziekte en alleen maar slapen op de camping nu gelukkig weer in orde. Morgen visSisteron  en zie wel waar ik kom.

 

Oja heerlijk die carmin navigatie. In gap op camping gedrukt en je rijdt zo naar de eerste de beste camping toe.  Mijn nieuw camping stoeltje klein licht met rugsteunlater foto...zit geweldig ..wel 105 euro maar dan heb je ook wat. Mensen au revoir  tot morgen of later..l

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.01 | 17:34

Ja, ik wil graag komen op je lezing van donderdag 10 januari 2019 in Beetsterzwaag.

groet,
Geert van der Veen

...
03.01 | 17:43

Toon ik heb twee kaarten voor je gereserveerd, Tot 10 januari
groet harry

...
03.01 | 14:24

Dag,
Graag wil ik 2 kaarten reserveren.

Met vriendelijke groet,

Toon Dickhoff

...
31.07 | 19:22

Tjeerd.. Wel afzien soms hoor...bikkels! Trots op jullie. Wat een prachtige vlog van Dettifloss. Geweldig! Ik hoop dat jullie in Egelstadir zijn.

...
Je vindt deze pagina leuk