Rondje Spanje

Avignon - lunel. .80 km 33 graden

Vandaag vanuit het hotel vertrokken richting de Rhone. .Vandaag nog druk verkeer.maar ik weet dat het morgen na montpellier beter wordt. Ook vandaag weer warm en stralend weer.. een dag zonder problemen..nog weinig  klimmen. Om half tien vertrokken en om 15.00 kom ik aan op de camping.  Ja op de race fiets gaat het allemaal wat vlugger. Ik heb me voorgenomen om zo te fietsen dat ik er niet al te moe van wordt. Niets forceren dus. De reis is nog heel lang en continu warmtedagen van ruim 33 graden of hoger. Ik drink dan ok minimaal 6 liter per dag.  Fysiek alles prima.  Zit nog wel in de overgang van eerst twee weken close in briancon met fryda...mijn broer Jan met wieke en jan en Lucia.  Daarna alleen verder is wel even wennen en soms lonely.  Gaat wel over als ik in het ritme zit.

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.10 | 22:46

nu weer naar holland , kanjers

...
19.10 | 19:01

Mooi van jullie te horen wim en mariette...wij wensen jullie ook nog mooie fiets reisdagen. Succes. Wij morgen in Athene

...
18.10 | 18:21

Hé Theo en Harry, wij volgen jullie avonturen nog steeds hoor! Mooie tocht maken jullie Wij zijn ook nog steeds onderweg. Gaat prima, Spanje is mooi fietsen.

...
13.10 | 22:26

Heerlijk zwerven! Machtig! Genieten toch...

...
Je vindt deze pagina leuk