Rondje Spanje

Dag 8 La tour de France naar 10 km voorbij figueres 120...

Vandaag een superdag. Een geluk bij een ongeluk..Tot ceret  volgde ik de track. Een paar zeer pittige klimmen Was mijn doel. Vanaf ceret zou ik een min of meer onverharde weg Door de pyrineeen  krijgen..dat weet ik nog van 6 jaar geleden toen ik hier ook fietste en op weg Was naar mijn broer in alfas del pi. Nu weigerde de track en ik besloot de grens te passeren bij Le perthus. Wat een verademing deze klim met die van 6 jaar geleden.  In tegenstelling tot het vermelde in het boekjexwas het een rustige weg. Wel is waar een N weg..maar Door de zondag geen vrachtverkeer en de klim liep vrij makkelijk.  Al snel Was ik in spanje en reed Door naar figueres.  Ik hoop altijd langs de weg wat te vinden als onderkomen en ging Door op de NII ..20 km voorbij figueres vind ik een mooi onderkomen in een klein plaatsje...tegelijk bar en restaurant.. goed onderkomen en lekker gegeten..Snel hersteld en morgen op weg naar Girona.  De start van deel 2 van mijn reis.  Girona naar Andelusie. .vie het boekje en tracks van Benjaminse. 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.10 | 22:46

nu weer naar holland , kanjers

...
19.10 | 19:01

Mooi van jullie te horen wim en mariette...wij wensen jullie ook nog mooie fiets reisdagen. Succes. Wij morgen in Athene

...
18.10 | 18:21

Hé Theo en Harry, wij volgen jullie avonturen nog steeds hoor! Mooie tocht maken jullie Wij zijn ook nog steeds onderweg. Gaat prima, Spanje is mooi fietsen.

...
13.10 | 22:26

Heerlijk zwerven! Machtig! Genieten toch...

...
Je vindt deze pagina leuk