Rondje Spanje

Dag 10 Tona -Igualada 75 km 1200 hm 36 graden

Gelukkig is het Smorgens nog maar 23 graden als ik vertrek om half negen. Om 2 uur in de middag de 36 graden.  Vandaag start ik met een klim van 7 km a 7 procent. Daarna afdalen klimmen en verder afdalen naar 300 meter. Vervolgens krijg ik vanuit Manresa...een zeer grote drukke stad een klim van 17 km voor de kiezen met een traject van 4 km a 7 procent. Warm maar bij rustig tempo goed te doen. Ik wist dat ik vandaag maar 75 km zou doen. Na Igualada zou ik nog 55 km moeten naar een camping met 1000 hm. .Nee vandaag lekker vroeg in een mooi en redelijk betaalbaar hotel met restaurant . Prijzen in spanje toch heel 2at gunstiger dan Frankrijk. 

 

Het zou goedkoper zijn als ik mijn indeling maakte op basis van campings onderweg. Maar dat wil ik niet. Met de zwaarte aan klimmen en de warmte luister ik naar mijn lichaam en zie dan wel waar ik kom. Is er camping dan pak ik diemaar als ik wil stoppen. En geen camping dan maar hostel of hotel.. goed voor mezelf blijven zorgen is mijn credo

 

Wat een verschil met tochten van bike dreams.   Gen bagage.niet voor eten zorgen onderweg..niet voor accomodatie zorgen...maar ja daar betaal je voor en die tochten zijn zwaarder...hoewel....Morgen is het plan Montblanc met campi g...55 km...maar als het wil vlotte kan het zo maar 25 km verder zijn ook camping.   Het zal worden  750 hm of 1300 hm.  Jullie horen het morgen    adios.

 

 

Ja vandaag dus tijd en snelle wifizal proberen nog wat foto's te ..posten

 

Voor mijn Facebook volgers weinig nieuws met mijn blogmaar velen volgen me op .Deze wijze..en dit verhalen is natuurlijk voor mijn eigen logboek  voor later   adios

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk