Rustdag 4

Rustdag 4

Vier weken onderweg nu....het lijkt wel veel n veel langer..Iedere dag is weer zo anders..zo veel indrukken...zo indrukwekkend.  Vandaag weet je bijna niet meer waar je een paar dagen geleden was...gelukkig heb ik mijn blog en fotos.

iedere dag is intensief en geheel gevuld..op de rustdagen na....het is een circus op de fiets dat op pad is van banff naar Antelopes Wells'...een circus met mensen die je nog nooit hebt gezien en waarvan je na 4 weken kunt zeggen....een grote familie....respect naar elkaar toe...bereid elkaar te helpen...allemaal heel sociaal...kortom een geweldige sfeer.

Verder is te roemen de organisatie van bike dreams... Net als in de Andes is het weer voortreffelijk voor elkaar.   Allereerst het eten....ontbijt keuze uit....yoghurt met diverse cruslie...of havermout pap...zo lekker bij 0 graden buiten....scambled eggs en bacon...diverse brood soorten en beleg en volop fruit...idem bij lunch...aangevuld met diverse dranken...bij aankomst ...bier..lfris..soep en allerlei zoutjes snacks en fruit..en iedere avond weer een verrassende maaltijd met heerlijke haute de cuisine desserts...kortom wordt thuis weer afkicken.

Ja en dan de natuur...de wereld is vol zegt men..waar kan je nog rust vinden...nou hier dus...van banff tot in Mexico....kom je maar af en toe een dorpje of stadje tegen....de immense vlaktes...geweldig...wat een beleving....

De groep vele. 60 plussers.  Vele taaie mannen...die altijd en veel hebben gereisd en gesport...ik ervaar het als een elite groepje...en ervaar het als iets unieks daar bij te horen...

Op rustdag zoals deze vonden ook allerlei gesprekken plaats over kansen in het leven...het zelf organiseren daarvan..kansen pakken....het leven op zich een reis is..waarvan dit een onderdeel uitmaakt etc etc...

Dennis uit Lelystad heeft ons vandaag verlaten..had 4 weken geboekt...met pijn en weemoed ging hij weg op weg naar zijn kids. Dennis tot in Lelystad ergens .

justin weg...lindsey weer naar huis....en erbij vandaag....Jasper  en Giovanni (65).  

Zo dit was het weer voor vandaag..een volgende cappucino ...tot later

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk