The Great Divide

Banff - Boulton Creek Trading Post 100km

Stijgen 1616        Dalen   1232    Vertrek    09.20      Aankomst 15.10

Het weer: hele dag koud...smorgens 0 graden...smiddags 13 graden...hele dag zon....windkracht 2 a 3 tegen...zuidenwind

Bijzonderheden:

De eerste 27 km was echt mountain biken. steile helling smalle paden..allemaal grid ..maar gelukkig redelijk harde onderlaag. Vandaag geen asfalt...we kozen allemaal vanuit banff om direct de bossen in te gaan. Mochten dit niet als groep, geen permissie, dus gingen we als individual tot de lunch.Individuele tickets voor het nationale forest hadden we op zak. De tocht is begonnen. Allemaal in winterkleding op weg naar Antelope Wells aan de grens met Mexico.

Het mountain biken viel me vandaag erg mee, vooral het tweede deel vanaf de lunch was goed te doen. Het ging op en neer en we konden redelijk tempo maken.Toch zijn de heuvels op pittig steil..even kreeg ik last van kramp en koos ik rustiger aan doen, ook vannacht kramp gehad, dus vanaf dag 2 magnesium tablet in mijn bidon. Om drie uur kwam ik met fred aan op de camping. Tent opgezet op een achteraf stuk van de camping. Geen douches, ja het kon wel maar dan moest je 5 km verderop , een toilet voor 25 man/vrouw.. tent staat, heerlijke soep en zoutjes gegeten en toen..even  een dutje van een uur voor het avondeten om 6 uur.

In winterkleding aan tafel, om de heerlijke pasta te nuttigen, en na het eten ging al weldra iedereen de tent in, wegens de kou, een koude maar voor mij goede nacht en om half zeven ging de wekker, in een half uur zorgen voor je aan te kleden en tent af te breken, 7 uur ontbijt...

zie verder dag 2....fotos later....wifi zwak door zoveeel mensen op de camping 

 

ps camping was 5 km boulton creek trading post...die camping was vol . hetwerd de canyon camping

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

adri | Antwoord 24.08.2015 10:56

wat een verhaal.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk