The Great Divide

Sargents - Del Norte 132 km

 

 

Stijgen 1357        Dalen   1665    Vertrek         Aankomst

Het weer:min 8 vanmorgen om 6 uur   30 graden om 14.00 uur

Bijzonderheden:vroeg op immers 6 rijders doen de 180 en de rest met auto naar eindpunt gister....ik met auto naar eindpunt gister...door een prachtige canyon...immers de auto moet over autoweg.

vanmorgen buitenten vsn binnenrent moeten trekken.....was vastgevroren ...goed warm aankleden en met handschoenen aan en winterkleren..staand ontbijten...twee keer naar de restrooms om op te warmen... Dan half acht vertrek..wij worden om 9.00 uur afgezet en gaan voor de 130.  Met twee ware passen te beklimmen..maar de stemming is goed...het weer is goed..dus geen haast...rustig klimmen..en energie voor de middag bewaren....de passen zijn lang en soms steil...veel drinken..het wordt warmer...maar de benen voelen goed en ik ga niet harder dan dat ik voel dat het mijn benen geen pijn doet...praten en zingen moeten ik tijdens de klim dan zit het goed en zo gebeurd het... De downhills blijven oppassen..doe het relatief rustig aan en kijk gied uit...daarna wat vlakker met..tegenwind,...gebogen over mijn stuur ..vlieg ik in de middag naar del norte waar we morgen een rustig us en waar ik in het enige restaurant dat deze zondag open is mijn blog schrijf...mijn ontbijt neem en avondeten....vanaf morgen er weer tegen aan...nog 11 dagen en 1400 km. En 18.000 hem te gaan.    Al na mijn blessure 3 weken langs alles gefietst...hoop de komende twee weken hetzelfde... Zal blijven bikkelen..maar bekijk het van dag toch dag...overmotgen in de staat neW Mexico.....tot later maar weer 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk