The Great Divide

lordsburg/separ................ - Antelope Wells 116 km

Stijgen 265        Dalen   222    Vertrek half zeven        Aankomst 14.00 bij de grens

Het weer:mooi weer

Bijzonderheden:   laatste dag...om half zeven mt shuttle terug naar separ...14 km offrod en rest paved....vlak landschap..wide open en schuin tegenwind.....heerlijhk gefietst..mijn weertje mijn terrein..ging als een trein...raar gevoel de laATSTE KM..DE LAATSTE MILES...RIJD VANDAAG MET OPZET VEEL ALLEEN....EVEN LEKKKER ZO MIJN EIGEN GEDACHEN...  liunch na 80 km....daarna weer rijden tot 5 km voor de grens..daar wachten we tot een iedewr ee is en riijden we  de laatste 5 km gezamenlijk naar dew grens met mexico....champaGNE ...FELICITATIES FOTOS..... omhelzingen.....we hebben het gered....   4500 km van banff naar mexico....niemand ziek geweest....50.000 hm....voor mij ongeveer 3900 km...waarvan ongeveer 50% paved...de hele toht was 70% unpaved en 30% paved.

 

vier personen zijn naar een zieknhuis gereden voor controle na een val..diverse mensen zijn gevallen...maar echte ongelukken zijn er niet gebeurd..zelf kwam ik bij een onschuldige val ongelukkig terecht met mijn heup op een kei...en kon derhalve een week lang amper lopen...n vijf dagen in de truck...ben ik vanaf butte weer gaan fietsen. en heb ik op een dag dat er 180 off road gefietst moest worden...daarvan 40 km in de truck doorgebracht met 10 anderen..en de derde dag voor het einde konden 13 rijders waaronder ik niet verder  door de vast zittende klei ..en geen beweging in de fietsen te krijgen.

 

Kortom ik heb een heerlijke fietstocht beleefd en genoten van deze ris met al zijn natuurschoon en uitdagingen.

 

alle volgers bedankt voor de mooie reacties en tot de volgende tocht

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

keesk | Antwoord 12.10.2015 20:12

Harry,
kou, nat, klimmen en dalen en vallen.
Ik heb diep respect voor je dat je deze uitdagingen aangegaan bent en met goede afloop hebt volbracht.
Groet,
Kees

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk