Bodensee naar konigssee radweg

Friedrichshafen naar Wangen 55 km

Dag 1  

Gisteren met Jan Lucia Fryda en ik zijn we om 6 uur met de fietsen op de auto vertrokken naar een klein dorpje nabij Friedrichshafen.  Na een vlotte autoreis en goede overnachting vertrokken we om 9 uur op de fiets naar de bodensee. Uiteraard eerst de plaatselijke backerei bezocht.

Via Lindau am Bodensee vervolgden we onze route naar Wangen. Wat een fietsers aan de bodensee..honderden die een rondje bodensee fietsen.  Wij alleen de eerste 30 km tot Lindau. Vanaf daar zijn wij op weg naar Konigssee ..een tocht door heuvels en bergen.  Vandaag 550 hm.  Dat viel voor allen nog reuze mee. De e bikes van lucia en fryda hadden in wangen nog 50 procent capaciteit over..dus dat geeft een goed gevoel voor de komende dagen.  Voor jan en mij kwamen regelmatig de vergelijking op met fietsen op ijsland. Niet te vergelijken dus... wat een luxe hier.

Nu in een prachtig appartement..heerlijk op een terras in de stad gegeten..morgen weer verder...tot morgen

 

Van lindau aan de bodensee naar konigssee nabij Salzburg 450 km

Zondag 26 augustus vertrekken fryda en ik samen met jan en lucia met de auto naar de bodensee voor een van de mooiste fietstochten in duitsland.  De radweg van lindau am bodensee naar konigssee. Een tocht door de Allgau en Ober beiern.

Vanaf de 26ste augustus weer dagelijks een verslag met fotos

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

31.07 | 19:22

Tjeerd.. Wel afzien soms hoor...bikkels! Trots op jullie. Wat een prachtige vlog van Dettifloss. Geweldig! Ik hoop dat jullie in Egelstadir zijn.

...
28.07 | 21:16

Vlog 4 geweldig..net of ik even mee fiets. Met mooi weer gisteren en hopelijk ook vandaag. Geniet met jullie mee van de bizarre oernatuur daar

...
28.07 | 10:25

Wat genieten jullie ! Ja de natuur is heel bijzonder en dat doe je maar een keer in je leven! Prachtige foto's !!!!

...
27.07 | 23:40

Leuke vlog schat!

...
Je vindt deze pagina leuk