Naar Israel

Beetsterzwaag naar Israel start 21 augustus

Nog 10 dagen en dan vertrek ik samen met Theo Obdam uit Hoogkarspel naar Israel. De laatste twee weken bezig geweest met wat voorbereidingen. Zo heb ik alle kaarten op mijn garmin gezet van de landen die we zoal doorkruisen. Ook heb ik me eigengemaakt om eenvoudig tracks te maken van. De route die we gaan fietsen. Dit doe ik dan op mijn pc via basecamp.

Verder mijn fiets in orde gebracht. Dit keer niet op mijn kogatravaler van 2012 maar mijn gazelle randonneur uit 2001.

Het eerste deel van de route gaat naar Allemont, een plaats in de buurt van Alpe d,Huez. Hier komen we 7 september aan en verblijven daar tot 14 september. De reden hiervan is dat Theo met 15 andere begeleiders al een jaar lang clienten van Reigersdaal begeleiden met fietsen met als doel samen met  deze clienten met een beperking  de top van Alpe d,Huez al fietsend te bereiken. ik heb daar op zich geen taak in maar/zal me inzetten waar. Nodig.

Voor de goede orde alleen theo en ik fietsen er heen , de groep van begeleeiders en clienten ...totaal 30 komen met de bus aan op 7 september.

Na die week fiets ik met Theo en zijn broer naar Grosio,, in de Dolomieten. hier heeft de broer van theo vrienden en die blijft dan ook in Grosio. 

Theo en ik gaan vervolgens via Verona naar Venetie en vandaar naar Trieste, dan Slovenie in langs de kust van Kroatie naar Montenegro door naar Albanie en komen bij Igoemenitska Griekenland binnen. Vanaf hier volgen we de route van Benjaminse naar Athene. In Athene nemen we het vliegtuig naar Israel en fietsen daar nog een 10 tal dagen door Israel naar vrienden van Theo..Uiteindelijk zullen we rond 5 november weer terugvliegen naar Amsterdam.

Zowel op deze site als op fasebook zal ik verslag doen van onze fiets kampeer reis.

Groet Harry

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Greet Bakker-Roelofszen | Antwoord 17.08.2019 13.45

Ik wens jullie beiden een prachtige tocht met alleen maar positieve ervaringen!

Jaap | Antwoord 10.08.2019 22.36

Hoi Harry,

super reis hoop dat je mooi weer heb en weinig lekken banden

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 13:45

Ik wens jullie beiden een prachtige tocht met alleen maar positieve ervaringen!

...
10.08 | 22:36

Hoi Harry,

super reis hoop dat je mooi weer heb en weinig lekken banden

...
05.06 | 18:16

Corry en broer jan bedankt voor de leuke reacties. Ja jan wel de oudste die iedere meter heeft gefietst.

...
05.06 | 10:07

Wat een belevenissen weer Harry! Ik vind het prachtig je verslagen te lezen en de foto's te bekijken. Succes nog, je bent een bikkel.

...
Je vindt deze pagina leuk