De Voorbereiding

Vandaag een mooi test ritje van 50 km.  De bedoeling was dan ook het testen van het materiaal op een paar heuvels. De fietsen van kees en mij doorstonden ďe test. De fiets van dolf toonde mankementen bij steile gedeelten. Zijn ketting sloeg over. Dus na afloop van deze prachtige rustige tocht heeft dolf samen met de mecanicien van bike dreams een andere ketting en cassette gemonteerd. Alles lijkt nu ok

BRIEVING van de organisatie::  Uitleg over hoe om te gaan met covid. Uitleg over systeem van werken organisatie en uitdelen wieletshirt.....naamplaatje...en wike pedia boek over wetenswaardigheden van de landen waar we door komen en over de steden die we aandoen. Deze tocht kent geen debutanten...dwz iedere deelnemer heeft minstens al een keer met bike dreams een tocht gereden. Verder een gezllige bijeenkomst met en hapje en drankje.

Vanavond met dolf en kees uit eten in een mexicaans restaurant in het gezellige centrum van ljubljana. Morgen 7.00 uur ontbijt. 8.00 uur kmbagage in de truck en 8.30 vertrek voor 120 km en 2200 hoogtemeters...met twee heuze bergen. Tot morgen vanuit Lake Bled vanuit mijn tent.

Groet Harry

Nieuwe reacties

Gisteren | 22:06

En steeds weer die fiets op de foto🚴‍♂️😁

...
14.09 | 18:53

Mooie tocht vandaag gefietst. Jaren geleden ook vanaf Opatija over de Tito brug naar het eiland Krk gereden.
Succes met het vervolg van de tocht.

...
12.09 | 21:12

geniet van je rust dag

...
11.09 | 11:38

Dat wordt weer aardig klimmen op weg naar Pula. Ook met die extra tandjes achter. Leuk om de dagelijkse berichten te lezen. Dank daarvoor.

...