De Voorbereiding

Vliegreis naar ljubliana en ontmoeting ànderen

Hallo volgers, de reis is begonnen. (Bij de foto Kees en Dolf)

Gisterenavond mijn fietsdoos nog wat korter gemaakt zodat de fietsdoos in de station wagen van zwager Jan kon Vanmorgen om 09.00 uur vertrokken  en vlot aangekomen op schiphol waar Kees en Dolf al op wachtten. Een brede lange fietsdoos is op zo,n karretje nog een heel gedoe. Horizontaal op de kar kun je niet door de deur of draaideur en verticaal kon ik er net boven uit kijken, maar kees en Dolf die veel kleiner zijn zagen niets meer dan alleen de doos.

INCHECKBALIE EN AFGIFTE FIETS. Wat een service. Buiten stond al iemand van SPECIALE  bagage en hielp me op weg en bij incheckbalie 2...heel druk... mochten wij onder begeleiding van twee aardige heren naar een aparte incheckbalie 1a. Direct aan de beurt en de twee heren namen onze fietsdozen mee voor aflevering speciale bagage. Tot aan de douane hadden we deze escorte. Kortom een dikke pluim voor schiphol en transavia.

Aankomst vliegveld Ljubliana

Controle plf formulier..paspoort en vaccinatie bewijs  ging vrij vlot. Zowel in vliegtuig als vliegvelden mondkapje verplicht.

Naar hotel in Ljubliana.

 Dat was nog niet zo makkelijk. Bijna geen taxi,s geen busjes, door bemiddeling Hotel kwamen er twee taxi,s, een ging direct weg...die dozen neem ik niet mee, de andere was met ons begaan en zocht naar oplossing. Hij had een prachtig auto, maar probeerde onze fietsdozen erin te krijgen hetgeen net lukte maar moest wel twee keer op en naar rijden naar Ljubliana, 30 heen en terug dus totaal 120 km

Maar het lukte. En de prijs  slechts 70 euro totaal. Uit dank 80 euro gegeven en zodoende nog net voor 18.00 uur in Hotel.

 Avond

Ontmoetingen nieuwe en oude bekende deelnemers..en eten bij Subway

 

tot morgen groet harry

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk