De Voorbereiding

Vandaag kort test ritje van 50 km

Vandaag een mooi test ritje van 50 km.  De bedoeling was dan ook het testen van het materiaal op een paar heuvels. De fietsen van kees en mij doorstonden ďe test. De fiets van dolf toonde mankementen bij steile gedeelten. Zijn ketting sloeg over. Dus na afloop van deze prachtige rustige tocht heeft dolf samen met de mecanicien van bike dreams een andere ketting en cassette gemonteerd. Alles lijkt nu ok

BRIEVING van de organisatie::  Uitleg over hoe om te gaan met covid. Uitleg over systeem van werken organisatie en uitdelen wieletshirt.....naamplaatje...en wike pedia boek over wetenswaardigheden van de landen waar we door komen en over de steden die we aandoen. Deze tocht kent geen debutanten...dwz iedere deelnemer heeft minstens al een keer met bike dreams een tocht gereden. Verder een gezllige bijeenkomst met en hapje en drankje.

Vanavond met dolf en kees uit eten in een mexicaans restaurant in het gezellige centrum van ljubljana. Morgen 7.00 uur ontbijt. 8.00 uur kmbagage in de truck en 8.30 vertrek voor 120 km en 2200 hoogtemeters...met twee heuze bergen. Tot morgen vanuit Lake Bled vanuit mijn tent.

Groet Harry

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.10 | 11:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

...
05.10 | 15:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

...
03.10 | 23:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

...
02.10 | 11:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.

...
Je vindt deze pagina leuk