Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door David Hughes, 27. okt, 2017
Heb je dringende leningen nodig om je financiële problemen op te lossen? Indien geïnteresseerd; neem dan contact met ons op via;

E-mail: Paydayloans@live.com
Telefoon: (512) 850-4970

E-mail:
Website:
Geschreven door Amon, 6. jan, 2017
De ontberingen die ik tegenkwam in het verleden zal me helpen slagen in de toekomst.
Geschreven door Joy Weeks, 22. nov, 2016
Bedankt voor alle informatieve en geweldige ideeën die ik heb veel geleerd en ik ben blij dat ik was in staat om uw site te vinden!
Geschreven door Fadir, 5. jul, 2016
Some men in this region wear too long pants/trousers
E-mail:
Geschreven door Mariet Patterson Oude Meijers , 26. mrt, 2013
Beste Paul en Harry
Met zeer grote belangstelling heb ik jullie blog gelezen. Ik hoop dat jullie allebei heel goede herinneringen hebben aan dit avontuur en druk bezig zijn met voorbereidingen voor een volgende trip.
Ik ben van geboorte Nederlandse en mijn man is Engels. Wij wonen als zinds 1982 in Devon (zuid west engeland)en mijn Nederlands is een beetje roestig. Het is onze bedoeling om in Augustus min of meer dezelfde fietstocht te ondernemen van Quito naar Ushuaia die jullie hebben gefietst. Wij hebben er lang over getwijfeld om te wachten to 2014 zo dat we met Bike Dreams kunnen fietsen. Een heel positive ervaring als ik dat zo lees. Maar wij gaan deze zomer met pensioen en willen graag de tocht beginnen en het zelf ondernemen. Alhoewel ik heel wat angsten heb betreffende veiligheid en praktische dingen zoals kunnen we plekjes vinden om te kamperen of motels, hoeveel water en eten moeten we meeslepen , hoe vinden we de weg etc?
Het was dus heel hulpvaardig om jullie blogs te lezen. Ik ben druk bezig om zoveel mogelijk informati bij elkaar te scharrelen. De hoogte en afstand profieles en gegevens over verhard en onverhard wegdek zijn natuurlijk van grote waarde en ik wilde jullie laten weten hoe dankbaar wij daar voor zijn. Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar Bikedreams voor alle informatie die zij beschikbaar stellen.
I’m sure we will be out there with a Bike dreams trip before too long and hope to catch you there.
In the meantime if you have any information to make our trip saver or more enjoyable we would love to hear from you.
Als jullie ooit heuvels nodig hebben om te oefenen kom dan naar Cornwall en Devon. De heuvels zijn niet hoog maar wel heel stijl. De afdaling is bijna net zo langzaam als er tegen op omdat er zoveel scherpe bochten zijn zonder uitzicht. In vergelijking met Nederland zijn de fietspaden niet goed maar ik kan wel de National Cycle Network (sustrans) van harte aan bevelen. Er zijn veel tochten uitgezet van Lands End to John o Groats (tussen 800 en 1000 mijl) en heel kleine routes. Beslist de moeite waard.
Vele groetjes Malcolm en Mariet Patterson Oude Meijers.
E-mail:
Geschreven door Ton en Ria Römer, 22. dec, 2012
Harry, van harte welkom thuis, hoewel het ook hier regent. We hebben van je reis genoten. Prettige feestdagen met familie en vrienden en een voorspoedig 2013!
E-mail:
Geschreven door peter v d Raad, 11. dec, 2012
Hoi Har

VanHarte Gefeliciteerd met je verjaardag'
GOED GELUISTERD NAAR JE GROTE BROER,
OM VEEL RUST TE NEMEN.Dat heeft je er door heen gesleept.Nog een paar mooie tochten ,en dan is je Droom werkelijkheid geworden.Een fijne verjaardag.
Groetjes PETER.
Geschreven door Frans van der Raad, 11. dec, 2012
Goede morgen Harry,van harte gefeliciteerd. Ik wens je een heel goede fietsdag op je verjaardag en dat dit je de kracht blijft geven voor de laatste volle week. Ik lees vol bewondering hoe jij kan afzien en dat is echt niet normaal. Harry ik zie gauw en nog veel sterkt en geluk. Je broer Frans.
E-mail:
Geschreven door Marga Heddes, 10. dec, 2012
Wat ben je toch een kanjer Harry! Je zit in het gebied waar ik, nu twee jaar geleden ook verbleef. En...inderdaad ik ben ook bijna met rugzak en al in een meer beland. Zo sterk kan de wind in Patagonie zijn. Wel verstandig niet naar de Torres te gaan. Het laatste blokkenveld is een aanval op je knieen, en dat kan je als fietser nu niet hebben. Nog even Harry en dan in Ushuaia begint de victorie! De klus is dan klaar en ik zou bijna willen zeggen "Nederland is trots op je". Ik zal deze laatste dagen veel aan je denken, dat maakt het fietsen misschien wat lichter. Groet Marga
E-mail:
Geschreven door Ada, 3. dec, 2012
Lieve Harry wat maak je veel mee en ook wat moet je veel afzien!! Maar hoe geweldig luister je naar je lichaam!! De laatste loodjes maar blijf alert want jou kennende wil je het fietsend halen. Liefs Aad
E-mail:
Geschreven door Broer Jan, 1. dec, 2012
Hoi Harry ,ik en velen blijven genieten van jou schrijven , verhalen omstandigheden enz
en velen die zo mee leven . je bent in mijn ogen een hele groo(te)hoe tijd steeds maar tijd vrij maakt om te mailen foto`s op site zetten , maar nu is het einde in zicht
dus blijf allerd
E-mail:
Geschreven door Peter v d Raad, 1. dec, 2012
Harrij het einde begint te naderen wat ik heb gelezen en gezien,is het een mooie maar zeer zware tocht geweest snachts 4 keer je tentje uit,is toch ook geen pretje.maar je hebt gelukkig weinig pech gehad metje gezondheid Je droom is uitgekomen Blijf de laatste dagen scherp en geniet van de groep en de omgeving. Groetjes je Broer Peter.
Geschreven door Fryda, 1. dec, 2012

To be Fabian Cancellara for an hour...

A few days ago a time trial for teams ( 2 persons ) over 48 paved kilometers in Patagonia.

Results :

1. Lee & Jonathan 0:58 ( average 49,5 km/h )
2. Paul & Sander 0:59 ( average 48,7 km/h )
3. Rigo & Rob 1:01 ( average 47,6 km/h )
4. Fred & Harry 1:03 ( average 46,0 km/h )
5. Ghily & Kevin 1:04 ( average 45,0 km/h )
6. Dean & Jaclynn 1:09 ( average 42,2 km/h )
7. Colin & Graeme 1:10 ( average 41,6 km/h )
8. Babette & Yolande 1:11 ( average 40,8 km/h )
9. Tamsin & Malcolm 1:12 ( average 40,4 km/h )
10. Michelle & Adrian R. 1:12 ( average 40,4 km/h )

We have to say : there was a "slight breeze" in the back...
E-mail:
Geschreven door Jens Eilers, 30. nov, 2012
Hello Harry,
i met you today 30.11. at La Leona Restaurant/Hosteria.
I am very pleased to meet you!
Have a good ride to the South of Southamerica ans stay healthy.
Greeting to your 2 friends.
Jens from Wilhelmshaven/Germany
SUCCESS!!!
E-mail:
Geschreven door Frans van der Raad, 21. nov, 2012
Hoi broer, hier ben ik dan weer. Ik ben net terug uit het ziekenhuis ,(onder zoek rug elma,heeft hier ook al atrose in)Enige oplossing is pijn medicatie. Goed nu naar jouw. Wat ik alllemaalleest is geweldig wat jij allemaal meemaakt. Wat me in je verhaal opvalt is dat in je hotel alles kraakt maar dat jiij er geen last van hebt.Gelukkig blijft bij jouw nog alles heel . Harry voor jouw nog een klein stukje,wat voor mij nog een super tocht zou zijn.Ik zelf ben meerbezig met klussen en begrafen dan fietsen,maar dat komt ook wel weer. Ik zou zo zeggen veel sterkte en tot het volgende bericht'Je broer Frans
E-mail:

Nieuwe commentaren

05.09 | 23:46

Hoi Oud, heb dag 13 gelezen. Houd je haaks.

...
31.08 | 13:48

De Inn vorig jaar gedaan en De Elbe jaar ervoor, leuk voor Fryda en mij om er weer over te lezen. Ik vond de Inn tot Innsbruck prachtig!!! geniet!

...
26.08 | 22:20

Een wonderlijke en tevens verstandige fiets Harry. Langs de Elbe terug via Cuxhaven en de Noordzee route is heel mooi. Riny en ik hebben die ook gefietst.

...
26.08 | 21:26

succes met je keuze Harry...mooi verhaal.....en ja alleen is maar even leuk maar niet te lang alleen.
Had graag een paar dagen met je op willen rijden.

...